Galerija 27.01.2021
1 attēls • 27. jan 2021 07:10
CEPTI KARTUPEĻI AR ĶIPLOKPAPRIKU UN OLU
Nepieciešams:
10 vidēja lieluma kartupeļi
1 sīpols
1 ēdamkarote garšvielu piedevas “ķiplokpaprika”
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
3 olas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež salmiņos un liek sakarsētā eļļā uz pannas cepties.
2. Pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus un ķiplokpapriku....VairākCEPTI KARTUPEĻI AR ĶIPLOKPAPRIKU UN OLU
Nepieciešams:
10 vidēja lieluma kartupeļi
1 sīpols
1 ēdamkarote garšvielu piedevas “ķiplokpaprika”
malti melnie pipari pēc garšas
sāls pēc garšas
3 olas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež salmiņos un liek sakarsētā eļļā uz pannas cepties.
2. Pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus un ķiplokpapriku.
3. Pannai uzliek vāku un uz vidējas liesmas, ik pa brīdim apmaisot, cep, līdz kartupeļi mīksti.
4. Tad pannai noņem vāku un kartupeļiem pārlej sakultas olas. Turpina cept, ik pa brīdim apmaisot, līdz ola sarecējusi.
5. Pasniedz ar svaigiem un/vai marinētiem dārzeņiem.
Labu apetīti!
-