Galerija 20.12.2020
1 attēls • 20. dec 2020 15:49
SPAGETI AR GAENELĒM UN ZILO SIERU
Nepieciešams:
500 g spageti
500 g svaigu vai vārītu tīģergarneļu
3 ķiploka daiviņas
100 g Trikātas zilā pelējuma siera ar kūpinājuma garšu
100 ml saldā krējuma
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Spageti novāra, noskalo un pagaidām noliek malā.
2. Ja nepieciešams, novāra garneles un izloba no čaulām.
3. Pannā sakarsē...VairākSPAGETI AR GAENELĒM UN ZILO SIERU
Nepieciešams:
500 g spageti
500 g svaigu vai vārītu tīģergarneļu
3 ķiploka daiviņas
100 g Trikātas zilā pelējuma siera ar kūpinājuma garšu
100 ml saldā krējuma
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Spageti novāra, noskalo un pagaidām noliek malā.
2. Ja nepieciešams, novāra garneles un izloba no čaulām.
3. Pannā sakarsē eļļu un 1 minūti apcep sasmalcinātu ķiploku.
4. Tad apceptos ķiplokus pārlej ar saldo krējumu un turpina karsēt. Kad krējums uzmet pirmo burbuli, tam pievieno kausēto sieru un maisot, izšķīdina, līdz izveidojas mērces konsistence.
5. Mērcē iemaisa izlobītās garneles, sāli, piparus un vēl nedaudz pakarsē.
6. Tad gatavo mērci pārlej pāri spageti un samaisa. Pasniedz kopā ar zaļumiem.
Labu apetīti!
-