Galerija 28.09.2020
1 attēls • 28. sep 2020 12:23
OMLETE AR SĒNĒM, BRINZU UN SPINĀTIEM
Nepieciešams:
100 g ceptu beku vai baraviku
1 sīpols
1 neliels svaigs čili pipars
4 olas
150 ml piena
70 g brinza
dažas svaigas spinātu lapiņas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Čili piparu sagriež strēmelītēs un kopā ar sasmalcinātu sīpolu panna sakarsētā eļļā apcep zeltainus.
2. Pievieno cepta...VairākOMLETE AR SĒNĒM, BRINZU UN SPINĀTIEM
Nepieciešams:
100 g ceptu beku vai baraviku
1 sīpols
1 neliels svaigs čili pipars
4 olas
150 ml piena
70 g brinza
dažas svaigas spinātu lapiņas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Čili piparu sagriež strēmelītēs un kopā ar sasmalcinātu sīpolu panna sakarsētā eļļā apcep zeltainus.
2. Pievieno ceptas bekas vai baravikas.
3. Olas kopā ar sāli un pipariem sakuļ. Pielej pienu, samaisa un pārlej pannas saturam. Pannai uzliek vāku, liesmu samazina līdz minimumam un cep, līdz omlete pa pusei sarecējusi.
4. Tad omleti pārkaisa ar saplucinātām spinātu lapiņām un gabaliņos sagrieztu briznu. Atkal uzliek vāku un turpina cept, līdz omlete pilnībā sarecējusi.
Labu apetīti!
-