Galerija 17.09.2020
1 attēls • 17. sep 2020 07:12
GRIĶI AR SPINĀTIEM UN TOFU '
Nepieciešams:
200 g griķu
200 g tofu
50 ml sojas mērce
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1 paprika
1 liels tomāts
1 sauja spinātu
sāls pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Griķus pārlej ar ūdeni (attiecībā 1:2 ), uzvāra un atstāj, lai uzbriest.
2. Papriku attīra no sēklotnes, sagriež strēmelītēs un kopā ar sasmalcinātu sīpolu pannā apbrūnina.
3. Tad...VairākGRIĶI AR SPINĀTIEM UN TOFU '
Nepieciešams:
200 g griķu
200 g tofu
50 ml sojas mērce
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1 paprika
1 liels tomāts
1 sauja spinātu
sāls pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Griķus pārlej ar ūdeni (attiecībā 1:2 ), uzvāra un atstāj, lai uzbriest.
2. Papriku attīra no sēklotnes, sagriež strēmelītēs un kopā ar sasmalcinātu sīpolu pannā apbrūnina.
3. Tad pievieno caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, saplucinātus spinātus un gabaliņos sagrieztu tomātu. Visu sautē, līdz spināti saplok.
4. Sasautētos dārzeņus pārlej pāri uzbriedušajiem griķiem un visu samaisa.
5. Tofu sagriež nelielos gabaliņos, pārlej ar sojas mērci, samaisa un pannā sakarsētā eļļā apcep zeltaini brūnus.
6. Apceptos tofu gabaliņus iemaisa griķu un dārzeņu sautējumā.
Labu apetīti!
-