Galerija 02.09.2020
1 attēls • 2. sep 2020 07:35
RUKOLAS KRĒMZUPA AR VĀRĪTU OLU
Nepieciešams:
500 g liellopa kauliņu
6 kartupeļi
1 sīpols
3 ķiploku daiviņas
2 lauru lapas
200 g svaigu spinātu lapiņu
1 ēdamkarote kaltētu vai buntīte svaigu pētersīļu
1 tējkarote kaltētu vai buntīte svaigu diļļu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
4 cieti vārītas olas
200 g kausētā siera
Pagatavošana:
1. Kauliņus liek katlā, pārlej...VairākRUKOLAS KRĒMZUPA AR VĀRĪTU OLU
Nepieciešams:
500 g liellopa kauliņu
6 kartupeļi
1 sīpols
3 ķiploku daiviņas
2 lauru lapas
200 g svaigu spinātu lapiņu
1 ēdamkarote kaltētu vai buntīte svaigu pētersīļu
1 tējkarote kaltētu vai buntīte svaigu diļļu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
4 cieti vārītas olas
200 g kausētā siera
Pagatavošana:
1. Kauliņus liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas, piparus, sāli un vāra līdz gatavībai. Gatavus kauliņus izņem no katla un noliek malā. Izzvejo arī lauru lapas.
2. Buljonā liek četrās daļās sagrieztus kartupeļus, rukolu, uz pusēm pārgrieztu sīpolu, pētersīļus, dilles un ķiplokus. Turpina vārīt, līdz kartupeļi mīksti.
3. Tad zupu noņem no uguns un sablendē.
4. Sablendētajā zupā iemaisa kausēto sieru un pievieno nelielos gabaliņos sagrieztas olas.
Labu apetīti!
-