Galerija 17.08.2020
1 attēls • 17. aug 2020 11:17
PĒRĻU GRŪBAS AR BURKĀNIEM UN MALTO GAĻU
Nepieciešams:
500 g pērļu grūbas
2 lieli burkāni
500 g maltas vistas gaļas
3 - 4 ķiploka daiviņas
1 ola
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Gaļai pievieno caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus, olu un visu samīca viendabīgā masā. Sagatavoto masu liek uz pannas un, ik pa brīdim apmaisot,...VairākPĒRĻU GRŪBAS AR BURKĀNIEM UN MALTO GAĻU
Nepieciešams:
500 g pērļu grūbas
2 lieli burkāni
500 g maltas vistas gaļas
3 - 4 ķiploka daiviņas
1 ola
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Gaļai pievieno caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus, olu un visu samīca viendabīgā masā. Sagatavoto masu liek uz pannas un, ik pa brīdim apmaisot, apcep.
2. Katliņā ielej 2 litrus ūdens, pievieno uz sakņu rīves sarīvētus burkānus un liek vārīties.
3. Kad ūdens sācis vārīties, ber iekšā pērļu grūbas, pievieno sāli pēc garšas, un uz vidējas liesmas vāra apmēram 20 minūtes, līdz grūbas gatavas un ūdens iztvaikojis.
4. Tad grūbās iemaisa apcepto malto gaļu, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un pasniedz.
Labu apetīti!
-