Galerija 29.05.2020
2 attēli • 29. mai 2020 19:18
ĀTRĀ ZEMEŅU TORTE BEZ CEPŠANAS
Kā ne vienreiz vien jau pierādījies, šī ir vienkāršākā, ātrākā un tajā pat laikā viena no gardākajām kūkām.
Nepieciešams:
60 gab. jebkuri kvadrātveida cepumi
600 g biezpiens
200 ml saldais krējums
200 g cukurs
500 g zemenes
5 ēdamkarotes iebiezinātais piens ar cukuru
5 ēdamkarotes skābo ābolu ievārījums
Pagatavošana:
1. Putojamā traukā lej saldo krējumu, tam...VairākĀTRĀ ZEMEŅU TORTE BEZ CEPŠANAS
Kā ne vienreiz vien jau pierādījies, šī ir vienkāršākā, ātrākā un tajā pat laikā viena no gardākajām kūkām.
Nepieciešams:
60 gab. jebkuri kvadrātveida cepumi
600 g biezpiens
200 ml saldais krējums
200 g cukurs
500 g zemenes
5 ēdamkarotes iebiezinātais piens ar cukuru
5 ēdamkarotes skābo ābolu ievārījums
Pagatavošana:
1. Putojamā traukā lej saldo krējumu, tam pievieno cukuru un masu saputo stingrās putās. Saputotajā krējumā rūpīgi iemaisa biezpienu tā, lai veidojas viendabīga masa.
1. Ņem palielu virtuves dēlīti vai tortes paliktni un liek uz tā pirmo cepumu kārtu. Šajā gadījumā garumā ir novietoti 4 cepumi, bet platumā 3 cepumi. Tātad kopā vienu kārtu veido 12 cepumi. Pārsmērē šo kārtu ar trešdaļu sagatavotās biezpiena masas.
2. Tad liek nākamo cepumu kārtu, kuru pārsmērē ar iebiezināto pienu.
3. Trešajai cepumu kārtai atkal klāj virsū biezpiena masu (pusi no atlikušā daudzuma).
4. Ceturto cepumu kārtu pārsmērē ar skābo ābolu ievārījumu.
5. Piektā kārta ir pēdējā, tātad virsējā kārta. To pārklāj ar atlikušo biezpiena masu un pārliek biezā kārtā ar gabaliņos sagrieztām zemenēm.
Labu apetīti!