Galerija 29.05.2020
1 attēls • 29. mai 2020 07:47
SPĒCINOŠA PILNGRAUDU AUZU PĀRSLU PUTRA
Nepieciešams:
1 glāze ūdens
2 glāzes piena
2 glāzes auzu pārslu
šķipsniņa sāls
2 ēdamkarotes cukura
augļi vai ogas pēc izvēles
Pagatavošana:
1. Katliņā ielej ūdeni un liek vārīties.
2. Kad ūdens sācis vārīties, pielej pienu un karsē līdz viršanas temperatūrai, bet nevāra.
3. Ber iekšā cukuru, sāli un auzu pārslas. Nepārtraukti maisot, vāra apmēram 6 min...VairākSPĒCINOŠA PILNGRAUDU AUZU PĀRSLU PUTRA
Nepieciešams:
1 glāze ūdens
2 glāzes piena
2 glāzes auzu pārslu
šķipsniņa sāls
2 ēdamkarotes cukura
augļi vai ogas pēc izvēles
Pagatavošana:
1. Katliņā ielej ūdeni un liek vārīties.
2. Kad ūdens sācis vārīties, pielej pienu un karsē līdz viršanas temperatūrai, bet nevāra.
3. Ber iekšā cukuru, sāli un auzu pārslas. Nepārtraukti maisot, vāra apmēram 6 minūtes.
4. Tad katliņam uzliek vāku, noņem to no uguns un atstāj uz 5 minūtēm, lai putra uzbriest.
5. Gatavu putru liek bļodiņās, pievieno ogas vai (un) augļus, un bauda spēcinošas brokastis.
Labu apetīti!