Galerija 23.05.2020
1 attēls • 23. mai 2020 11:12
ĀBOLU PĪRĀGS AR ZEMEŅU GARŠU
Labi garšo kopā ar saldējumu.
Nepieciešams:
1 litrs zemeņu jogurts
3 olas
150 g cukurs
400 g milti
tējkarote soda
250 g margarīns vai sviests
3 - 4 āboli
2 ēdamkarotes kanēlis
Pagatavošana:
1. Olu kopā ar cukuru sakuļ, pielej izkausētu un atdzesētu margarīnu vai sviestu, jogurtu un vēlreiz visu sakuļ.
2. Sagatavotajai masai pievieno milt...VairākĀBOLU PĪRĀGS AR ZEMEŅU GARŠU
Labi garšo kopā ar saldējumu.
Nepieciešams:
1 litrs zemeņu jogurts
3 olas
150 g cukurs
400 g milti
tējkarote soda
250 g margarīns vai sviests
3 - 4 āboli
2 ēdamkarotes kanēlis
Pagatavošana:
1. Olu kopā ar cukuru sakuļ, pielej izkausētu un atdzesētu margarīnu vai sviestu, jogurtu un vēlreiz visu sakuļ.
2. Sagatavotajai masai pievieno miltus, kuros iemaisīta soda. Samaisa viendabīgu mīklu.
3. Mīklu lej ietaukotā tortes formā, pārliek ar nomizotu ābolu daiviņām, pārber ar kanēli un cukuru, un liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 40 - 50 minūtes.
Labu apetīti!