Galerija 17.05.2020
2 attēli • 17. mai 2020 20:25
PILDĪTAS VISTAS FILEJAS FRITERĪ
Nepieciešams:
4 vistas filejas
130 g kausētā siera šķēlītes "Dzintariņš"
100 g kukurūzas pārslas bez piedevām
2 olas
4 ēdamkarotes milti
2 tējkarotes paprikas pulveris ar kūpinājuma garšu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Vistas filejas šķērsām uzmanīgi vidū iegriež tā, lai fileju var atlocīt uz pusēm, un tā veidotos divre...VairākPILDĪTAS VISTAS FILEJAS FRITERĪ
Nepieciešams:
4 vistas filejas
130 g kausētā siera šķēlītes "Dzintariņš"
100 g kukurūzas pārslas bez piedevām
2 olas
4 ēdamkarotes milti
2 tējkarotes paprikas pulveris ar kūpinājuma garšu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Vistas filejas šķērsām uzmanīgi vidū iegriež tā, lai fileju var atlocīt uz pusēm, un tā veidotos divreiz lielāka.
2. Filejas nedaudz izklapē, pārber ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
3. Filejas vidū liek siera šķēlīti; filejas malas aizloka un sarullē ruletītē.
4. Katru ruletīti apvārta miltos, sakultā olā un sadrupinātās kukurūzas pārslās. Tieši šādā secībā.
5. Šādi sagatavotas vistas ruletītes liek sakarsētā eļļā friterī un vāra apmēram 20 minūtes.
6. Gatavas izņem no katla, notecina lieko eļļu un pasniedz kopā ar rīsiem un dārzeņiem.
Labu apetīti!