Galerija 10.05.2020
1 attēls • 10. mai 2020 21:24
CEPEŠKRĀSNĪ CEPTAS SALDŪDENS ZIVIS
Šādi ceptas zivis ir ēdamas ar visām asakām. Tās ir gardas un kraukšķīgas, turklāt asakas nemaz nejūt; sevišķi tas patīk bērniem. Receptei labāk izmantot nelielas, plaukstas lieluma zivis.
Nepieciešams:
Svaigas, notīrītas saldūdens zivis
milti apvārtīšanai
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Zivis apvārta miltos, lie...VairākCEPEŠKRĀSNĪ CEPTAS SALDŪDENS ZIVIS
Šādi ceptas zivis ir ēdamas ar visām asakām. Tās ir gardas un kraukšķīgas, turklāt asakas nemaz nejūt; sevišķi tas patīk bērniem. Receptei labāk izmantot nelielas, plaukstas lieluma zivis.
Nepieciešams:
Svaigas, notīrītas saldūdens zivis
milti apvārtīšanai
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Zivis apvārta miltos, liek ar cepampapīru izklātā un ietaukotā pannā, pārkaisa ar sāli un pipariem.
2. Plāti ievieto līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 40 minūtes. Gatavas zivis ir kraukšķīgas, savukārt asakas mīkstas un viegli apēdamas.
Labu apetīti!
-