Galerija 03.05.2020
2 attēli • 3. mai 2020 11:33
OLAS, CEPTAS TOMĀTOS
Nepieciešams:
4 tomāti
4 olas
4 tējkarotes pesto
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
nedaudz zaļie lociņi
Pagatavošana:
1. Tomātiem nogriež virspusi apmēram 1 cm biezumā un ar tējkaroti izgrebj vidu.
2. Šādi sagatavotus tomātus liek ieeļļotā cepamtraukā.
3. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iesit olu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
4. Cepamtrauku liek...VairākOLAS, CEPTAS TOMĀTOS
Nepieciešams:
4 tomāti
4 olas
4 tējkarotes pesto
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
nedaudz zaļie lociņi
Pagatavošana:
1. Tomātiem nogriež virspusi apmēram 1 cm biezumā un ar tējkaroti izgrebj vidu.
2. Šādi sagatavotus tomātus liek ieeļļotā cepamtraukā.
3. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iesit olu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
4. Cepamtrauku liek līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10- 15 min. Cepšanas ilgums atkarīgs no tā, cik sarecējušas olas katram garšo.
Labu apetīti!