Galerija 02.05.2020
1 attēls • 2. mai 2020 14:54
KRĒJUMA TORTE AR SVAIGIEM AUGĻIEM UN OGĀM
Nepieciešams:
Mīklai:
2 olas
2 glāzes (200 g) cukura
3 glāzes (200 g miltu)
400 g krējuma
1/2 tējkarote sodas
Pildījumam un rotāšanai:
2 kivi
300 g zemeņu
2 banāni
200 g Nutellas krēma
200 g iebiezinātā piena ar cukuru
300 g biezpiena
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un miltus, kuros iemaisīta soda un vēlreiz visu stingri sak...VairākKRĒJUMA TORTE AR SVAIGIEM AUGĻIEM UN OGĀM
Nepieciešams:
Mīklai:
2 olas
2 glāzes (200 g) cukura
3 glāzes (200 g miltu)
400 g krējuma
1/2 tējkarote sodas
Pildījumam un rotāšanai:
2 kivi
300 g zemeņu
2 banāni
200 g Nutellas krēma
200 g iebiezinātā piena ar cukuru
300 g biezpiena
Pagatavošana:
1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un miltus, kuros iemaisīta soda un vēlreiz visu stingri sakuļ, līdz mīkla kļūst gaiša.
2. Mīklu lej tortes veidnē un cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, līdz tā gatava. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. kad kūka gatava, iedurot koka irbulīti tajā, pie irbulīša nedrīkst pielipt šķidra mīkla.
3. Gatavu kūku izņem no krāsns, atdzesē un vidū pārgriež uz pusēm tā, lai veidotos divas tortes ripas.
4. Starp ripām smērē ar iebiezināto pienu sajauktu biezpienu.
5. Tortes virskārtu pārsmērē ar Nutellas krēmu un atlikušo biezpiena masu. rotā ar kivi šķēlītēm, banāna ripiņām un gabaliņos sagrieztām zemenēm,
Labu apetīti!
-