Galerija 01.05.2020
2 attēli • 1. mai 2020 16:58
CEPEŠKRĀSNĪ CEPTAS VISTU KĀJAS AR GARŠVIELĀM
Šādi gatavotu vistu kāju ādiņa ir kraukšķīga, bet gaļa mīksta un sulīga.
Nepieciešams:
5 vistu kājas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 tējkarotes kaltētas paprikas
2 tējkarotes ķiploku pulvera
2 tējkarotes kaltētu diļļu
1 ēdamkarote kaltēta rozmarīna
Pagatavošana:
1. Papriku, ķiploku pulveri, dilles, sāli un piparus samaisa kopā, Ar...VairākCEPEŠKRĀSNĪ CEPTAS VISTU KĀJAS AR GARŠVIELĀM
Šādi gatavotu vistu kāju ādiņa ir kraukšķīga, bet gaļa mīksta un sulīga.
Nepieciešams:
5 vistu kājas
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
2 tējkarotes kaltētas paprikas
2 tējkarotes ķiploku pulvera
2 tējkarotes kaltētu diļļu
1 ēdamkarote kaltēta rozmarīna
Pagatavošana:
1. Papriku, ķiploku pulveri, dilles, sāli un piparus samaisa kopā, Ar iegūto garšvielu maisījumu ierīvē vistu kājas.
2. Kājas kārto cepampannā, pārkaisa ar kaltētu rozmarīnu un liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. cep līdz gatavībai apmēram 20- 30 minūtes.
Labu apetīti!