Galerija 30.04.2020
1 attēls • 30. apr 2020 21:25
VISTU AKNAS SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Nepieciešams:
450 g svaigu vistu akniņu
200 ml saldā krējuma
3 ēdamkarotes kaltētas sīpolu pārslas (var aizstāt ar svaigu sīpolu)
2 tējkarotes kaltētu diļļu
2 ēdamkarotes tomātu mērces
2 ēdamkarotes miltu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Akniņas liek pannā sakarsētā eļļā, pārber ar sīpolu pārslām un dillēm, un strau...VairākVISTU AKNAS SALDĀ KRĒJUMA MĒRCĒ
Nepieciešams:
450 g svaigu vistu akniņu
200 ml saldā krējuma
3 ēdamkarotes kaltētas sīpolu pārslas (var aizstāt ar svaigu sīpolu)
2 tējkarotes kaltētu diļļu
2 ēdamkarotes tomātu mērces
2 ēdamkarotes miltu
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Akniņas liek pannā sakarsētā eļļā, pārber ar sīpolu pārslām un dillēm, un strauji apcep. Tad pārkaisa ar miltiem un, maisot, cep vēl 2- 3 minūtes.
2. Tad pārlej ar nelielu ūdens daudzumu, kurā iemaisīta tomātu mērce, pieber sāli, piparus un sautē līdz gatavībai.
3. Beigās mērcei pielej saldo krējumu un uzkarsē.
Labu apetīti!
-