Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 22:44
Tunča salāti ar pieneņu lapiņām
Nepieciešams:
Sauja svaigu jauno pieneņu lapiņu
Sauja rukolas
185 g tunča eļļā
150 g konservētu zaļo zirnīšu
100 g brinzas
1 tomāts
1 neliels gurķis
2 cieti vārītas olas
6 lielas zemenes
2 ēdamkarotes balzamiko
Pagatavošana:
1. Traukā liek noskalotas un pusstundu sālsūdenī izmērcētas pieneņu lapiņas.
2. Tām pievieno rukolu, tunča gabaliņus ar visu...VairākTunča salāti ar pieneņu lapiņām
Nepieciešams:
Sauja svaigu jauno pieneņu lapiņu
Sauja rukolas
185 g tunča eļļā
150 g konservētu zaļo zirnīšu
100 g brinzas
1 tomāts
1 neliels gurķis
2 cieti vārītas olas
6 lielas zemenes
2 ēdamkarotes balzamiko
Pagatavošana:
1. Traukā liek noskalotas un pusstundu sālsūdenī izmērcētas pieneņu lapiņas.
2. Tām pievieno rukolu, tunča gabaliņus ar visu eļļu un konservētus zaļos zirnīšus.
3. Brinzu, tomātu un gurķi sagriež kubiciņos, olas sasmalcina, zemenes sagriež ripiņās un visu pievieno salātiem.
4. Pielej balzamiko un visu samaisa.
Labu apetīti!