Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 22:52
Liellopu gaļas kotletes
Nepieciešams:
1 kg maltas liellopa gaļas
5 šķēles baltmaizes
1 ola
2 - 3 ķiploka daiviņas,
1 tējkarote maltu melno piparu
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Baltmaizi izmērcē pienā (vai ūdenī) un saspaida putriņā, pirms tam nolejot lieko šķidrumu.
2. Gaļai pievieno sāli, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, melnos piparus, olu un maizes putr...VairākLiellopu gaļas kotletes
Nepieciešams:
1 kg maltas liellopa gaļas
5 šķēles baltmaizes
1 ola
2 - 3 ķiploka daiviņas,
1 tējkarote maltu melno piparu
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Baltmaizi izmērcē pienā (vai ūdenī) un saspaida putriņā, pirms tam nolejot lieko šķidrumu.
2. Gaļai pievieno sāli, caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus, melnos piparus, olu un maizes putriņu. Visu samaisa viendabīgā masā.
3. No sagatavotās masas veido kotletes un sakarsētā eļļā cep no abām pusēm brūnas.
Labu apetīti!