Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 23:10
ĀBOLU PĪRĀGS GARDUMS
Manuprāt, šis ir viens no gardākajiem ābolu pīrāgiem. Tā garša, pateicoties ābolu sulīgumam, vaniļai un kanēlim, iegūst neatkārtojamu svaigumu un kārdinošu aromātu.
Nepieciešams:
1 ola,
100 - 150 g cukura,
1 tējkarote vaniļas cukura,
150 ml piena,
180 g miltu,
1 tējkarote cepamā pulvera,
200 g margarīna vai sviesta,
sķipsniņa sāls,
āboli,
kanēlis.
Pagatavošana...VairākĀBOLU PĪRĀGS GARDUMS
Manuprāt, šis ir viens no gardākajiem ābolu pīrāgiem. Tā garša, pateicoties ābolu sulīgumam, vaniļai un kanēlim, iegūst neatkārtojamu svaigumu un kārdinošu aromātu.
Nepieciešams:
1 ola,
100 - 150 g cukura,
1 tējkarote vaniļas cukura,
150 ml piena,
180 g miltu,
1 tējkarote cepamā pulvera,
200 g margarīna vai sviesta,
sķipsniņa sāls,
āboli,
kanēlis.
Pagatavošana:
1. Olu kopā ar cukuru, sāli un vaniļas cukuru sakuļ, pielej izkausētu, atdzesētu margarīnu (vai sviestu), pienu un vēlreiz visu sakuļ.
2. Sagatavotajai masai pievieno miltus, kuros iemaisīts cepamais pulveris. Samaisa viendabīgu pašķidru mīklu.
3. Mīklu lej ietaukotā tortes formā, pārliek ar ābolu daiviņām, pārber ar kanēli, liek līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 - 40 minūtes.
Labu apetīti!
-