Galerija 29.04.2020
1 attēls • 29. apr 2020 23:13
AUZU PĀRSLU CEPUMI
Šie cepumi ir daudz garšīgāki, nekā jūs varat iedomāties. Ja nekad pašu spēkiem nav cepti auzu pārslu cepumi, noteikti izmēģiniet, jo veikalu plauktos tāds gardums nav atrodams.
Nepieciešams:
150 g sviesta;
100 g cukura;
3 olas;
300 g auzu pārslu;
75 g kviešu miltu;
nedaudz vaniļas;
rozīnes, žāvēti augļi (pēc vēlēšanās)
Pagatavošana:
1. Pusi sviesta (75 g) kopā ar...VairākAUZU PĀRSLU CEPUMI
Šie cepumi ir daudz garšīgāki, nekā jūs varat iedomāties. Ja nekad pašu spēkiem nav cepti auzu pārslu cepumi, noteikti izmēģiniet, jo veikalu plauktos tāds gardums nav atrodams.
Nepieciešams:
150 g sviesta;
100 g cukura;
3 olas;
300 g auzu pārslu;
75 g kviešu miltu;
nedaudz vaniļas;
rozīnes, žāvēti augļi (pēc vēlēšanās)
Pagatavošana:
1. Pusi sviesta (75 g) kopā ar olu dzeltenumiem, vaniļu un cukuru puto, līdz cukurs izkusis;
2. Otrā pusē sviesta (75 g) nedaudz apcep auzu pārslas un atdzesē;
3. Saputotajai sviesta masai pievieno atdzesētas auzu pārslas, miltus, saputotus olu baltumus, visu izmaisa. Pēc vēlēšanās mīklai var pievienot rozīnes vai žāvētus augļus.
4. Mīklas piciņas ar karoti liek uz plāts un 180 grādu temperatūrā cep gaiši brūnas.
LABU APETĪTI!
-