Galerija 09.11.2017
2 attēli • 9. nov 2017 08:57
ĀBOLU SACEPUMS AR PUTUKRĒJUMU VAI SALDĒJUMU
Pasakaini gards, turklāt ātri un vienkārši pagatavojams deserts, kas aukstos rudens vakaros vakaros iepriecinās ikvienu kārumnieku.
Nepieciešams:
3 - 4 vidēji āboli,
150g cukura,
120g sviesta,
120g miltu,
šķipsniņa sāls.
Pagatavošana:
1. Ābolus nomizo, pārgriež, izņem serdi, sagriež apmēram 3 cm lielos gabaliņos. Tos samaisa ar 100g cukura...VairākĀBOLU SACEPUMS AR PUTUKRĒJUMU VAI SALDĒJUMU
Pasakaini gards, turklāt ātri un vienkārši pagatavojams deserts, kas aukstos rudens vakaros vakaros iepriecinās ikvienu kārumnieku.
Nepieciešams:
3 - 4 vidēji āboli,
150g cukura,
120g sviesta,
120g miltu,
šķipsniņa sāls.
Pagatavošana:
1. Ābolus nomizo, pārgriež, izņem serdi, sagriež apmēram 3 cm lielos gabaliņos. Tos samaisa ar 100g cukura un šķipsniņu sāls.
2. Sagrieztos un ar cukuru samaisītos ābolu gabaliņu liek cepamajā formā.
3. Sviestu ar miltiem saberž drumstalās, samaisa ar atlikušo cukura daudzumu un vienmērīgi uzber ābolu maisījumam.
4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā 30 minūtes.
Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu.