Galerija 30.04.2020
1 attēls • 30. apr 2020 18:38
CŪCEŅU KARBONĀDES
Lieliskas karbonādes var cept ne tikai no gaļas, bet arī no sēnēm. Vienas no pateicīgākajām šajā lietā ir cūcenes, kas ir ne tikai pietiekami sulīgas, bet arī stingras, un, protams - ļoi gardas.
Nepieciešams:
Novārītas cūcenes
Olas
Milti
Sāls
Pipari
Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Cūcenēm nogriež kātiņus (tos izmanto zupām, mērcēm vai salātiem).
2. Katru sē...VairākCŪCEŅU KARBONĀDES
Lieliskas karbonādes var cept ne tikai no gaļas, bet arī no sēnēm. Vienas no pateicīgākajām šajā lietā ir cūcenes, kas ir ne tikai pietiekami sulīgas, bet arī stingras, un, protams - ļoi gardas.
Nepieciešams:
Novārītas cūcenes
Olas
Milti
Sāls
Pipari
Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Cūcenēm nogriež kātiņus (tos izmanto zupām, mērcēm vai salātiem).
2. Katru sēni apviļā vispims sakultā olā, tad miltos, liek uz pannas sakarsētā eļļā, pārber pēc garšas ar sāli un pipariem, un cep skaisti brūnas.
Labu apetīti!