Dzērveņu morss ar medu
Nepieciešamās sastāvdaļas (5 – 6 personām)
1 glāze dzērvenes, 2 ēd.k. dabīgais medus, 1 l ūdens
Pagatavošana
Dzērvenes pārlasa, noskalo, ieber emaljētā traukā, saspaida ar koka stampiņu vai koka karoti un izspiež sulu. Čagas pārlej ar ūdeni, liek uz uguns, vāra 5 – 8 minūtes un izkāš. Pēc tam pieliek medu, ļauj tam izšķīst un pielej gatavo sulu. Dzērienu pasniedz atdzesētu.
Nepieciešamās sastāvdaļas (5 – 6 personām)
1 glāze dzērvenes, 2 ēd.k. dabīgais medus, 1 l ūdens
Pagatavošana
Dzērvenes pārlasa, noskalo, ieber emaljētā traukā, saspaida ar koka stampiņu vai koka karoti un izspiež sulu. Čagas pārlej ar ūdeni, liek uz uguns, vāra 5 – 8 minūtes un izkāš. Pēc tam pieliek medu, ļauj tam izšķīst un pielej gatavo sulu. Dzērienu pasniedz atdzesētu.
← iepriekšējā | 24. no 273 | nākamā → |