Dzērveņu - mandeļu konfektes
100 gr mandeļu
100 gr kaltētu dzērveņu
1 ĒK medus
šķipsna kanēļa
pusapelsīna sula
Apcept mandeles uz sausas pannas, samalt. Iemērkt dzērvenes uz pusstundu sulā, tad samalt. Sajaukt dzērvenes ar mandelēm, pievienot medu. Samīcīt, savelt bumbiņas.
Ja ir vēlēšanās - var apviļāt riekstu skaidiņās.
100 gr mandeļu
100 gr kaltētu dzērveņu
1 ĒK medus
šķipsna kanēļa
pusapelsīna sula
Apcept mandeles uz sausas pannas, samalt. Iemērkt dzērvenes uz pusstundu sulā, tad samalt. Sajaukt dzērvenes ar mandelēm, pievienot medu. Samīcīt, savelt bumbiņas.
Ja ir vēlēšanās - var apviļāt riekstu skaidiņās.
← iepriekšējā | 14. no 273 | nākamā → |