Maizes zupa ar rozīnēm un dzērvenēm
500 g rudzu maizes
100 g rozīņu
150 g cukura
0.5 tējk. kanēļa
1 ābols
0.5-1 gl dzērveņu
Apceptus rudzu maizes sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni. Kad maize uzbriedusi, to kopā ar uzlējumu izberž caur sietu. Pēc tam pieliek rozīnes, cukuru, kanēli, ābolu šķēlītes, caur sietu izberztas dzērvenes un vāra 5-10min. Pirms pasniegšanas atdzesē.
500 g rudzu maizes
100 g rozīņu
150 g cukura
0.5 tējk. kanēļa
1 ābols
0.5-1 gl dzērveņu
Apceptus rudzu maizes sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni. Kad maize uzbriedusi, to kopā ar uzlējumu izberž caur sietu. Pēc tam pieliek rozīnes, cukuru, kanēli, ābolu šķēlītes, caur sietu izberztas dzērvenes un vāra 5-10min. Pirms pasniegšanas atdzesē.
← iepriekšējā | 13. no 273 | nākamā → |