No kurienes nāk mūsu kāposti?
1 video • 26. sep 2010 17:47
Zemnieku saimniecības „Tiečas” īpašnieks un vadītājs Aldis Stepanovičs: „Lai nesamazinātos dārzeņu kvalitāte un uzturvērtība, nezāles apkarojam dabiskā veidā – ravējot un rušinot rindu starpas.”
Dārzeņu audzēšanu Aldis Stepanovičs uzsāka 1992. gadā un saimniecību, kurā 200 hektāru platībā tiek audzēti kāposti, galda bietes, kartupeļi, burkāni un graudi, attīstījis pakāpeniski. Vidēji gadā saimnie...VairākZemnieku saimniecības „Tiečas” īpašnieks un vadītājs Aldis Stepanovičs: „Lai nesamazinātos dārzeņu kvalitāte un uzturvērtība, nezāles apkarojam dabiskā veidā – ravējot un rušinot rindu starpas.”
Dārzeņu audzēšanu Aldis Stepanovičs uzsāka 1992. gadā un saimniecību, kurā 200 hektāru platībā tiek audzēti kāposti, galda bietes, kartupeļi, burkāni un graudi, attīstījis pakāpeniski. Vidēji gadā saimniecībā tiek nodarbināti 12 cilvēki, kas vasaras sezonā apsaimnieko laukus, savukārt ziemā nodarbojas ar dārzeņu šķirošanu un palīdz Aldim risināt ar produkcijas realizāciju un loģistiku saistītos jautājumus. „Tā kā šis ir bijis „slapjš gads” un dārzeņu novākšana būs jāveic ar rokām, papildus tiks algoti vēl aptuveni 100 darbinieki, tādējādi vismaz pāris mēnešus dodot ieguldījumu bezdarba problēmas risināšanā,” saka Aldis Stepanovičs.
-