Minecraft Buildings

Ieteikt
 6

Par un ap MINECRAFT

txt_173569_uber

LŪGUMS ! Pirms iesūtat Mums savas bildes pievienojat savu niku,Piemērs jaanis777 bildes tiks ievietotas galerijā Made by jaanis777,pretējā gadījumā bildes tiks ievietotas bez nika jeb anonīms!


Spēle notiek ''kubiskā'' pasaulē, kura ir milzīga, un kur viss ir veidots no kvadrātiem: tavs personāžs ir no kvadrātiem, koki ir no kvadrātiem, saule ir kvadrāts, visapkārt kur paskatīsies būs kvadrāti.

Šajā spēlē tu sāc kā pliks cilvēciņš pamestā nomalē, kaut kur pikseļu pasules nostūrī. Tad tu mēģini attīstīties ar kailām rokām cērtot kokus un citus materiālus. Nedaudz vēlāk Tu sapratīsi, ka vari veidot priekšmetus (Crafting), savienojot dažādus materiālus. Kā piemēram, tu vari izveidot cirvi, ar kuru tu ātrāk iegūsi malku, vai cērti (pickaxe), ar kuru ātrāk izraksies cauri klintīm. Ir pat pieejama makšķerēšana!

Spēlē atrodas arī dzīvnieki, piemēram cūkas, govis un citi, kuri tevi neaiztiks, bet tu gan viņus vari nogalināt un sacept gaļu vai iegūt spalvas, lai sataisītu bultas.

Un protams, kā var aizmirst celtniecību? Tu vari būvēt jebko, ko atļauj tava iztēle. No parastas kastes, kur dzīvot, līdz pat sarežģītākajām celtnēm, ar kurām palielīties citiem.

Spēlei nav robežu! Veido ko gribi un kā gribi, spēle ir tavas iztēles varā!



txt_173578_uber

txt_173580_uber
txt_173581_uber

DROŠI SŪTI BILDES , KUR IR REDZAMAS TEVIS PAŠA VEIDOTAS MĀJAS UN DAUDZ KAS CITS.:)


http://www.draugiem.lv/m1necraft/gallery/index