M'art kurpītes mazuļiem www.martbaby.lv

Ieteikt
 1

Kā tikt pie M'art kurpītēm un smukumlietām?

Visas M'art smukumlietas apskatīt un pasūtīt iespējams mājaslapā WWW.MARTBABY.LV

Pasūtīšana
Aizpildi pāris ailītes pasūtīšanas lapā, norādot saņemšanas veidu, izmēru un kurpīšu/aksesuāra modeli. Modeļa norādīšanai lūdzu lietojiet modeļa numuriņus (norādīti pie cenas, piemēram M-06, Z-03). 

Apmaksa
Priekšapmaksa ar pārskaitījumu. Apmaksas informāciju saņemsiet pēc pasūtījuma pieteikšanas.

Izgatavošanas laiks
Kurpītes un aksesuāri tiek izgatavoti aptuveni nedēļas laikā pēc pasūtījuma apmaksas. Ātrākā termiņā šobrīd pasūtījumus diemžēl nevaram izgatavot.

Saņemšana
Pasūtītās smukumlietas iespējams saņemt Omnivas pakomātos (2.50€) un pa pastu Latvijā un visā pasaulē (3€).
Pasūtījumu iespējams nosūtīt kā dāvanu tieši dāvanas saņēmējam - sūtījumam pievienosim zīmīti ar Tavu novēlējumu/tekstu.
Piegādes laiks, sūtot ar Latvijas Pastu - 3 darba dienas. Omniva - parasti nākošā dienā, izņemot svētdienas. Papildus informācija šeit.

Izmēri kurpītēm:
(zolītes izmēri NO ĀRPUSES)
0-3 mēn. - zolītes izmērs 9,5 cm
3-6 mēn.-  zolītes izmērs 10,5 cm
6-9 mēn.-  zolītes izmērs 12 cm
9-12 mēn. - zolītes izmērs 13 cm

Rūpīgi izvēlies atbilstošu izmēru! Katrs kurpīšu pāris tiek izgatavots īpaši pēc tava pasūtījuma, tādēļ maiņa pret citu izmēru nav iespējma.
Visām kurpītēm ir viegli pielāgojama, ērta aizdare ar velkro līplenti vai šņorītēm. Kurpītes cieši turēsies mazuļa kājiņās, bet tajā pat laikā būs ļoti ērtas un netraucēs mazuļa aktīvajai rosībai.

Individuālie pasūtījumi
Ja vēlies pasūtīt  citas krāsas & dizaina kurpītes - raksti! M'art kurpīšu darbnīca ir atvērta jūsu idejām un labprāt centīsies tās realizēt.
Iespējams izgatavot kurpītes arī no jūsu auduma - ja mazulim īpašos svētkos tiek šūts tērps, tad to lieliski papildinās no tāda paša materiāla izgatavotas kurpītes!

Svarīgi zināt!!!
Kurpītes un aksesuāri var saturēt sīkas detaļas. Lai arī katra podziņa un pērlīte ir ļoti rūpīgi piešūta, uzmaniet mazuli un neļaujiet smukumlietas bāzt mutē vai grauzt. Nelietojiet aksesuārus, ja kāda detaļa ir bojāta, kā arī neatstājiet mazuli bez uzraudzības, lietojot aksesuārus.

Sazinies!

mart.baby.accessories@gmail.com