LeCordes

Oficiālā lapa
Ieteikt
 28

Kas ir LeCordes

LECORDES - (no franču valodas tulkojot les cordes nozīmē stīgas),

Piedāvā elegantus ikdienas aksesuārus- BIKŠTURUS un CEPURES.

LeCordes mīlestība uz smalkām lietām, īpašām detaļām ir vērojama katrā darbā, jo dažādu audumu, materiālu un krāsu izvēle piešķir neatkārtojamu burvību ikvienam veidotajam aksesuāram, kas piedod šarmu.

KĀPĒC STĪGAS?

Jo stīgas ir kā dvēseles pavediens, kaut kas skaists un trausls. Tas mums piešķir skaņu, izjūtas, ka esam kas vairāk par ikdienu. Ar bikšturu stīgām piešķiram sev šarmu, ar diegu stīgu pavedieniem rodam siltumu un labsajūtu.

VĒSTURE           

Spēle ar bikšturiem aizsākās pētot to vēsturi. 18. gadsimtā Francijā tos mēdza nēsāt slepeni kā apakšveļu, neizrādot publiski. Bikšturi tika veidoti no platām lentām, un piespraužami ar pogām pie biksēm ar augsto vidukli un bija pieprasīts veļas aksesuārs. 

LECORDES BIKŠTURI

LeCordes bikšturi tiek veidoti no dažādiem audumiem, tai skaitā smalkām mežģīnēm, interesantām detaļām un ir sievišķīgs akcents sievietes tēlam, pieskaņojot tos gan pie biksēm, gan pie  svārkiem.

Bikšturi rosina iztēli par kaut ko īpašu, romantisku un noslēpumainu. Un reizēm tā gribās kaut ko savādāku.. atļauties mazām detaļām un akcentiem. Rozei matos, zīda zeķēm un melniem mežģīņu bikšturiem – savai svētku sajūtai.

Savukārt vīriešiem tiek piedāvāti vairāk klasiska izskata bikšturi, kurus var pieskaņot gan pie uzvalka, gan brīvā stila biksēm.