Latvijas novadu komersants./sludinajumi/

Ieteikt

Noteikumi.

NOTEIKUMI:
NOTEIKUMI:
1. Spams (reklāmas), kas nav nekādā saistībā ar mūsu nodarbošanos noteikti tiks dzēsts!! Nepiesārņosim lapu ar reklāmām par rotaslietām, kravas pārvadājumiem uz ārzemēm, interneta veikaliem utt. (iespējama arī diskusijas autora bloķēšana. Atkarīgs no pārkāpuma.)
Atkārtotas Spama diskusijas izveidošana novedīs līdz tās autora BLOĶĒŠANAI no grupas bez brīdinājuma. (Tajā skaitā arī muļķīgas diskusijas, kurām nav nekādas saistības ar augstāk minētu temu)
Drīkst reklamēt tikai paredzētajās tēmās sporta pasākumus, jaunus klubus, bārus, veikalus un dažādus salonus, darba piedāvājumus un tamlīdzīgi pilsētā vai novadā.
2. Spams ar dažādiem WEB resursiem, citām domubiedru grupām, datorspēļu serveriem un it īpaši ONLINE NAUDAS PEĻŅAS web saitiem viennozīmīgi tiks dzēsts un autors tiks BLOĶĒTS bez brīdinājuma!! (Tas attiecas arī uz Lockerz.com refferāļiem)
3. Lūdzu, pirms veidojiet diskusiju, pāršķiriet pāris lapas uz atpakaļu (vai izmantojiet diskusiju meklētāju, kas atrodams lapas augšpusē.) Iespējams, ka tāda diskusija jau šeit ir atrodama ar visām atbildēm, tāpēc nepiesārņosim lapu.
4. Rupjos vārdus vēlams nepielietot. Ja kādiem no biedriem rodas personiskas nesaskaņas, risiniet tās caur privātajām VĒSTULĒM nevis šeit - diskusijās! (pārkāpēji var tik bloķēti)
5. Ja kādu no noteikumiem esi neievērojis un esi ticis bloķēts, grupas izveidotājam un citiem administratoriem vēstules ar saviem protestiem NESŪTĪT!!!
6. Par dažādu noteikumu neievērošanu (lamāšanās, reklāmas, stulbas diskusijas un muļķīgi komentāri, kā arī citu lietotāju aizvainošana), administratori var piešķirt brīdinājuma punktus. Tiklīdz tiek savākti 10 punkti, lietotājs tiek bloķēts!
7. Nepiesārņot galeriju ar visādām drazām (joku video/bildes, reklāmas, kas nesaistās ar mūsu profilu, mūzikas klipi, spēļu video utt). Šāda veida galerijas tiks dzēstas un autors var tikt bloķēts, vai brīdināts ar soda punktiem.