Ļoti garšīgs mencas sacepums ar saldo krējumu, sieru un tomātiņiem Menca ir viena no vērtīgākajām un garšīgākajām jūras zivīm ar maigu baltu gaļu un galvenais – bez asakām! Mencas gaļā ir ap 20% olbaltumvielas un tā nav tik trekna kā, lasis vai skumbrija. Tai ir augsts dažādu vitamīnu un minerālvielu saturs. Mencu ir jāprot arī pareizi pagatavot. Taču bieži cilvēki to nepērk, jo gatavojot tā sanāk sausa, zivs vienkārši tiek pārcepta. Bieži menca tiek kā bonuss ķerot jūrā butes, tad recepte sanāk divreiz garšīgāka, jo ir taču pašķerta. #labuapetīti #receptes #zivjureceptes #zivjuēdieni #zaķīšareceptes http://labuapetiti.com/recipe/loti-garsi…
← iepriekšējā | 18. no 300 | nākamā → |