Cidoniju sīrupā marinētas bietes
1 attēls • 17. nov 2013 20:13
Nesen biju ciemos pie vēsturnieka un publicista Visvalža Lāča un viņa kundzes Viktorijas.
Apmetušies viņi ir vienā no visskaistākajām Latvijas vietām, pašā Gaiziņa pakājē, Kaķīša ezera krastā.
Ciemojoties uzzināju, ka Viktorija ir makten laba kulināre un bieži lutina Visvaldi ar dažādiem gardumiem. Šoreiz galdā tika likti dažādi cienasti, taču ar savu neparasto garšu manu uzmanību piesaistīja mar...VairākNesen biju ciemos pie vēsturnieka un publicista Visvalža Lāča un viņa kundzes Viktorijas.
Apmetušies viņi ir vienā no visskaistākajām Latvijas vietām, pašā Gaiziņa pakājē, Kaķīša ezera krastā.
Ciemojoties uzzināju, ka Viktorija ir makten laba kulināre un bieži lutina Visvaldi ar dažādiem gardumiem. Šoreiz galdā tika likti dažādi cienasti, taču ar savu neparasto garšu manu uzmanību piesaistīja marinētas bietes, kurām bija vienkārši un interesanta izcila garša!
Viktorija atklāja savu mazo noslēpumu, izrādās, ka marinētās bietes ir gatavotas cidoniju sīrupā. Gatavošanas recepte ir klasiska, taču etiķa un cukura vietā var likt cidoniju sīrupu.
Noteikti pamēģiniet šādi pagatavot marinētas bietes, garantēju, ka Jums garšos un labu apetīti!
Sekot Zaķīša receptēm šeit http://www.draugiem.lv/labuapetiti