Laba Kafija

Ieteikt

Tēja

FAIRTRADE DARJEELING GARDENS

txt_427505_uber
Darjeeling, saukta arī par tēju šampanieti. Darjeeling tēja tiek ar rokām novākta no atlasītiemtējas krūmiem, kuri aug kristāltīrā atmosfērā plantācijās, kas atrodas 1700 m virs jūras līmeņa Ziemeļindijas Himalaju kalnu reģionos. Tā ir melna, fermentēta tēja, kas gatavota no vislabāko un svaigāko pirmās un otrās ražas lapu maisījuma, kas tējai piešķir riekstu un ziedu aromātu. Klasiska melnā tēja ar dzintara krāsas uzlējumu, viegli rūgtena. To var baudīt ar vai bez piena – rītos, pusdienas laikā vai vakarā. Kafija tiek piedāvāta kastēs pa 12 kapsulām katrā un ir pieejama arī lielajā pakā ar 192 kapsulām.

FAIRTRADE HIMALYA GARDENS

txt_427506_uber
Tā ir zaļa, nefermentēta Darjeeling tēja. Šīs augstās kvalitātes zaļās tējas uzlējumam ir skaista, zeltaina krāsa ar dziļu un aromātisku augļu un valriekstu aromātu. Tējai ir ilgstoša pēcgarša un ā ir ļoti atsvaidzinoša. Vēsais lietus un saulainās nogāzes ir viens no iemesliem, kādēļ šī tēja ir tik aromātiska. Ir daudz iemeslu, kādēļ Darjeeling tēja ir pati dārgākā pasaulē ar viseksotiskāko aromātu. Tēja tiek pārdota kārbās pa 12 kapsulām katrā un ir arī pieejama lielajā pakā ar
192 kapsulām.

VERBENA ZĀĻU TĒJA

txt_427507_uber
Tēja sastāv 100% no auga verbena officinalis(Verbena), kas tiek novākts tieši pims ziedēšānas. Verbena jau izsenis tikusi lietota ārstnieciskajās zāļu tējās un ir pazīstama savu labo īpašību dēļ. Verbena ir bezkofeīna tēja. Tēja tiek tirgota kastītēs pa 12 kapsulām, pieejams arī lielais iepakojums ar 192 kapsulām.

KUMELĪTES AUGU TĒJA

txt_427508_uber
Vislabākās kumelītes tiek ievāktas Nīlas deltā Ēģiptē. Mūsu tējas sastāvā ir 100% kumelītes, taču tiek izmantoti tikai tās ziedi. Kumelīšu tējai ir saldena, puķaina, augļu garša ar ilgnoturīgu pēcgaršu. Tā ir bezkofeīna tēja. Tēja tiek tirgota kastītēs pa 12 kapsulām, pieejams arī lielais iepakojums ar 192 kapsulām.