Interneta veikals www.k7.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt

Preces atgriezšana

Katram pircējam ir tiesības atgriezt preci 14 kalendāro dienu laikā no saņemšanas dienas, ja prece neatbilst tai, ko pasūtījis pircējs, vai konstatēts brāķis. Saņemot preci (neapmierinātības gadījumā) uzreiz par to ziņot uz e-pastu nosūtot problēmas aprakstu un bildes. Uzsākot iegādātā pirkuma lietošanu, pircējs apliecina, ka tā atbilst pasūtītajai un prece vairs nevar tikt atgriezta. Preču iepakojums ir jāatver uzmanīgi, jo ar sabojātu oriģinālo iepakojumu prece netiek pieņemta atpakaļ. Atteikuma tiesības precēm ir spēkā tad, ja prece tiek atgriezta pilnā komplektācijā, ieskaitot oriģinālo preces iepakojumu.  Iespējama apmaiņa pret līdzvērtīgu preci vai ar piemaksu., kā arī naudas atmaksa. Jebkurā gadījumā sūtīšanas  izdevumus par atgrieztās preces atgriešanu sedz klients.

Ja atgriežamā prece vai tās iepakojums ir bojāts vai iepakojuma nav, vai preces stāvoklis ir pasliktinājies pircēja  nevērīgas, nepareizas lietošanas rezultātā, tad pircējs nevarēs izmantot piešķirtās tiesības un atgriezt preci ( pārdevēja atteikuma pamats ir norādīts 28.05.2002.gada Ministru kabineta noteikumos Nr.207  Noteikumi par distances līgumu 15.punkts. )

Jūsu atpakaļsūtījums tiks apstrādāts mūsu noliktavā 3 darba dienu laikā no piegādes dienas. Naudas atgriešana tiks piemērota tikai par pienācīgi atgrieztām precēm. Ja atpakaļ nosūtītā prece neatbilst mūsu sadaļas Atgriešanas politika uzskaitītajiem nosacījumiem, mēs nevarēsim veikt naudas atgriešanu un Jūs varat izvēlēties, lai mēs piegādājam Jums preces atpakaļ, taču atpakaļsūtīšanas izmaksas būs jāsedz Jums. Ja Jūs atsakāties no iepriekšminētās piegādes, mums ir tiesības paturēt preces un par preču iegādi samaksāto naudas summu.