ITĀLIJAS DIENVIDU SIRDS - NEIEPAZĪTĀ KALABRIJA
29 attēli • 21. mai 10:38
Skatām Tropea - Tirēnu jūras pērli.
Leģenda vēsta, ka Herkuless to nodibināja atgriežoties no Spānijas. Ceļojuma pēdējo 3 dienu laikā gide Roberta iepazīstināja mūs ne tikai ar Kalabrijas dabu, vēsturi, legendām, bet arī ar tipisko reģiona virtuvi.
Visā Itālijā jau no Plīnija Vecākā laikiem zināms sarkanais Tropea sīpols, kas atšķiras ar krāsu un saldo garšu. Degustējam to dažādos veidos, kā ar...VairākSkatām Tropea - Tirēnu jūras pērli.
Leģenda vēsta, ka Herkuless to nodibināja atgriežoties no Spānijas. Ceļojuma pēdējo 3 dienu laikā gide Roberta iepazīstināja mūs ne tikai ar Kalabrijas dabu, vēsturi, legendām, bet arī ar tipisko reģiona virtuvi.
Visā Itālijā jau no Plīnija Vecākā laikiem zināms sarkanais Tropea sīpols, kas atšķiras ar krāsu un saldo garšu. Degustējam to dažādos veidos, kā arī kopā ar n’duju – Kalabrijas salami karalieni.
Bet savukārt Pizzo Calabro ir īstā vieta, lai baudītu Tartufo di Pizzo - trifeļu saldējumu, kur saldējuma bumbiņas viducī kausēta šokolāde, bet pati bumbiņa pārkaisīta ar kakao un atgādina trifeles sēni.