Gardēžiem

Ieteikt

Vesels trusis (apm. 3 kg)
5 ēdk. saldā krējuma
3 ēdk. majonēzes
3 tējk. sinepes
3 lielas ķiploku daiviņas
1 citrons
1 ēdk. miltu
Vegeta vai sāls un pipari
Trusi sadalām gabalos un liekam traukā. Pāri trusim liesim krējuma marinādi.

Marinādi gatavo: sajauc krējumu, majonēzi, sinepes, citrona sulu, sasmalcinātus ķilokus un Vegetu. Šajā marinādē trusi turam 24 h (pietiek ar 12 h, taču, ja vēlas izteiktāku garšu, iesaku marinēt diennakti).
Kad truša gaļa ir iemarinējusies, liekam to uz ar sviestu ietaukotas pannas un apcepam. Kad gabaliņi apcepušies, liekam tos sautējamā katlā. Trusim pāri liesim mērci.

iepriekšējā28. no 35nākamā

Trusis krējuma mērce

Ievietoja: Gardēžiem 6. dec 2012 14:08

1 cilvēkam patīk

Citas šīs lapas galerijas