Ābolu uzpūtenis..
Sastāvdaļas:
500 g ābolu
800 g ūdens
250 g cukura
150 g mannā
Pagatavošana:
Ābolus noskalo, sagriež ar visu mizu un sēklotni, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz āboli gandrīz izšķīduši. Tad izberž caur sietu, iegūtajam biezenim pievieno cukuru, mannu un maisot uzbriedina. Gatavo masu atdzesē apmēram līdz 30 grādiem. lej bļodā, saputo stingrās putās.
Pasniedz ar pienu...
Sastāvdaļas:
500 g ābolu
800 g ūdens
250 g cukura
150 g mannā
Pagatavošana:
Ābolus noskalo, sagriež ar visu mizu un sēklotni, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz āboli gandrīz izšķīduši. Tad izberž caur sietu, iegūtajam biezenim pievieno cukuru, mannu un maisot uzbriedina. Gatavo masu atdzesē apmēram līdz 30 grādiem. lej bļodā, saputo stingrās putās.
Pasniedz ar pienu...
← iepriekšējā | 29. no 300 | nākamā → |