Peldošās salas.
Sastavdaļas:
900 g piena
6 olas
150 g cukura
vanilīns vai vaniļa cukurs
Pagatavot:
Olas baltumus ar pusi no cukura saputo stingrās putās, ar karoti pikām liek verdošā pienā vienā kārtā un apgrozot izkarsē 3-5 minūtes. Pēc tam pikas ar putu karoti no piena izņem, kārto deserta šķīvjos. Olas dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek vanilīnu, atšķaida ar pienu, kura karsējās olas baltumi; maisot karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē, un pārlej pāri olas baltumu salām vai otrādi - vispirms šķīvjos ielej mērci un tajā ieliek olas baltuma salas.
Pasniedz atdzesētu...
Sastavdaļas:
900 g piena
6 olas
150 g cukura
vanilīns vai vaniļa cukurs
Pagatavot:
Olas baltumus ar pusi no cukura saputo stingrās putās, ar karoti pikām liek verdošā pienā vienā kārtā un apgrozot izkarsē 3-5 minūtes. Pēc tam pikas ar putu karoti no piena izņem, kārto deserta šķīvjos. Olas dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek vanilīnu, atšķaida ar pienu, kura karsējās olas baltumi; maisot karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē, un pārlej pāri olas baltumu salām vai otrādi - vispirms šķīvjos ielej mērci un tajā ieliek olas baltuma salas.
Pasniedz atdzesētu...
← iepriekšējā | 28. no 300 | nākamā → |