Reņģes baltajā marinādē..
Sastāvdaļas:
300 g svaigu reņģu vai salaku
20 g kviešu miltu
40 g saulespuķu eļļa
sāls
1 sīpols
Marinādei:
260 g 3% etiķa
140 g ūdens
30 g cukura
sāls
8 melni pipari
8 smaržīgie pipari
2 lauru lapas
Pagatavošana:
Reņģes iztīra, pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep gatavas. Izceptās saliek trauka un pārlej ar aukstu marinādi. Ļauj 2 stundas ievilkties, tad pasniedz galdā..
Marinādei:
verdošā etiķa, garšvielu un ūdens maisījumā liek ripiņās sagrieztus sīpolus un mazliet pavāra.
Atdzesē!!!
Sastāvdaļas:
300 g svaigu reņģu vai salaku
20 g kviešu miltu
40 g saulespuķu eļļa
sāls
1 sīpols
Marinādei:
260 g 3% etiķa
140 g ūdens
30 g cukura
sāls
8 melni pipari
8 smaržīgie pipari
2 lauru lapas
Pagatavošana:
Reņģes iztīra, pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep gatavas. Izceptās saliek trauka un pārlej ar aukstu marinādi. Ļauj 2 stundas ievilkties, tad pasniedz galdā..
Marinādei:
verdošā etiķa, garšvielu un ūdens maisījumā liek ripiņās sagrieztus sīpolus un mazliet pavāra.
Atdzesē!!!
← iepriekšējā | 25. no 300 | nākamā → |