Recepte
- romiešu salātlapas
- grauzdiņi
- Parmas siers
Mērcei
- divas nelielas ķiploka daiviņas
- divas anšovu filejas
- divas ēdamkarotes citrona sulas
- tējkarote Dižonas sinepju
- tējkarote Vusteršīras mērces
- glāze labas majonēzes
- pusglāze smalki rīvēta Parmas siera
- šķipsniņa sāls un piparu
- romiešu salātlapas
- grauzdiņi
- Parmas siers
Mērcei
- divas nelielas ķiploka daiviņas
- divas anšovu filejas
- divas ēdamkarotes citrona sulas
- tējkarote Dižonas sinepju
- tējkarote Vusteršīras mērces
- glāze labas majonēzes
- pusglāze smalki rīvēta Parmas siera
- šķipsniņa sāls un piparu
1. no 88 | nākamā → |