Kokosriekstu cepumi
1 attēls • 21. nov 2013 01:47
Recepte
- 115 grami sviesta (istabas temperatūrā)
- 165 grami brūnā cukura
- ola
- 170 grami miltu
- tējkarote cepamā pulvera
- pustējkarote sodas
- pustējkarote sāls
- 120 grami kokosriekstu skaidiņu
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Atsevišķā bļodā samaisa miltus, sāli, cepamo pulveri un sodu.
Samaisa mīkstu sviestu ar cukuru, pievieno olu. Pieber miltu maisījumu un labi izmaisa. Visbiedz...VairākRecepte
- 115 grami sviesta (istabas temperatūrā)
- 165 grami brūnā cukura
- ola
- 170 grami miltu
- tējkarote cepamā pulvera
- pustējkarote sodas
- pustējkarote sāls
- 120 grami kokosriekstu skaidiņu
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Atsevišķā bļodā samaisa miltus, sāli, cepamo pulveri un sodu.
Samaisa mīkstu sviestu ar cukuru, pievieno olu. Pieber miltu maisījumu un labi izmaisa. Visbiedzot pievieno kokosriekstu skaidiņas un samaisa, lai mīkla būtu viendabīga.
Ar ēdamkaroti no mīklas veido bumbiņas un ar palielām atstarpēm liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Šauj cepeškrāsnī un cep kādas 12-15 minūtes.
Man no šī mīklas daudzuma sanāca viena lielā panna ar cepumiem – kopā 16.
-