everything5pounds.com un citi koppasūtījumi

Ieteikt
 73

..

Kā iepirkties http://www.everything5pounds.com?

Raksti mums, norādot informāciju:

  • Preces links
  • Krāsa
  • Izmērs

Cik tas maksā?

Vienas preces cena 6,55 eiro, vari sūtīt neierobežoti cik vēlies. Piegāde no UK savam sūtījumam ir 3 eiro. Piegāde pa Latviju pēc tam + 3 eiro (pasts vai pasta stacija, vai Saldus- tad nav jāmaksā, atdošu rokās)


Piegāde ir vidēji 8-9 dienas.

Pievienojies un iegādājies apavus, apģērbus, aksesuārus par pievilcīgām cenām!:)


__________________________________________________________



Pieredze:

Nosaukums- atbilstošāku nevarēju iedomāties,kā tikai " Kā es tapu par šopaholiķi!"



Viss sākās pavisam nevainīgi, 2013. gada vasarā. Iepazinos ar meiteni, kas labu laiku šiverēja pa http://www.everything5pounds.com. Bija piedāvājusi arī iepriekš sūtīt, bet es,laikam lepnuma vadīta, vai kādu citu muļķīgu apsvērumu dēļ biju vairākas reizes atteikusies pat ieskatīties šajā lapā. Un tad viss sākās...


Pasūtīju pirmās kurpītes, samaksāju 7,50 Eiro (tajā laikā vēl 5,25Ls) un gaidīju ar satraukumu. Biju pārsteigta,kad 6. dienā pēc pasūtīšanas draudzene zvanīja un informēja,ka prece pienākusi. Lieki piebilst, ka saģērbu savu mazo un biju pie viņas jau pēc 10 minūtēm:D Kolosālākā pieredze! Kurpes bija perfektas, uz nelielu,pildīto zolīti, purngalā mazu spīgulīti,tas atradās kastītē, bija sajūta,ka esmu atnākusi uz veikalu. Nu jau bija āķis lūpā, nākamajā reizē pasūtīju jau 3 apavu pārus, visus 3 puszābaciņus. Pēc 7 dienām tie bija klāt. Tas bija super. Tagad arī pati vācu šos sūtījumus kopā ar draudzenēm.


Ir bijusi arī pieredze- atnāk kleitiņa,kas man mazliet par mazu- ir izvēle, ielieku skapī un gaidu,kad notievēšu, vai izlemju par labu pārdošanai tālāk- arī tas notiek ļoti ātri,jo par šādu cenu "liekās" preces iet uz izķeršanu,tāpēc varu galvot,ka sūtot no šīs lapas var tikai iegūt.


Tagad manā skapī ir kleitas, somas, zābaki, kurpes, viss biezā slānī, jo nu varu atļauties beidzot ko sev nopirkt. Es ieteiktu katrai sievietei izmēģināt kaut ko pasūtīt no šīs lapas,lai saprastu,kurš ir Jūsu izmērs biksēm, kleitām- apavi jau atbilst izmēram. Nu jau esam bariņš meiteņu,kas sūta teju katru 4 dienu- tā ir lētāk. Tā pa visām nosedzam piegādi no Anglijas, līdz ar to,katrai viena prece izmaksā 7,50 Eiro.  Mēs esam Saldū, bet ja atrodies citā Latvijas vietā- nebēdā- nosūtīsim sūtījumu Tev pa pastu,pasta staciju vai Post24!


Kas ir interesanti? Šī lapa nestāv uz vietas, katru dienu ir jaunumi,kurus iepriekšējā dienā var redzēt https://www.facebook.com/everything5poun…  , neuztraucies, tev nav jabūt facebook lietotājam,lai apskatītu jaunumus, arī es facebook nelietoju.


Ļauj,lai arī tavi sapņi piepildās par milzīgu drēbju skapi un kurpju kalnu!:)



Lai Tev jauka diena!:)