Cepti nūdeļu plācenīši.
Sastāvdaļas 4 porcijām:
• 400 g smalkās "EkoMako" nūdeles http://ekomako.lv/Latvian/index.php?page…
• 4 zaļie lociņi
• 3 olas
• 80 g Parmezāna siers
• sāls, pipari
• olīveļļa cepšanai
Pagatavošana soli pa solim:
1. Nūdeles sālsūdenī uzvāra līdz tās gandrīz gatavas.
2. Lociņus noskalo un sagriež smalkās ripiņās. Bļodiņā samaisa olas, Parmezāna sieru un lociņus. Nūdeles nokāš, iemaisa olu masā, pievieno sāli un piparus.
3. Uz pannas uzkarsē mazliet eļļu un ar dakšiņas palīdzību veido nūdeļu „ligzdiņas”, liek uz pannas, mazliet pieplacina un cep no abām pusēm zeltaini brūnas. Izņem no pannas, liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
Plācenīši labi garšo ar redīsu-zaļumu biezpienu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas 4 porcijām:
• 400 g smalkās "EkoMako" nūdeles http://ekomako.lv/Latvian/index.php?page…
• 4 zaļie lociņi
• 3 olas
• 80 g Parmezāna siers
• sāls, pipari
• olīveļļa cepšanai
Pagatavošana soli pa solim:
1. Nūdeles sālsūdenī uzvāra līdz tās gandrīz gatavas.
2. Lociņus noskalo un sagriež smalkās ripiņās. Bļodiņā samaisa olas, Parmezāna sieru un lociņus. Nūdeles nokāš, iemaisa olu masā, pievieno sāli un piparus.
3. Uz pannas uzkarsē mazliet eļļu un ar dakšiņas palīdzību veido nūdeļu „ligzdiņas”, liek uz pannas, mazliet pieplacina un cep no abām pusēm zeltaini brūnas. Izņem no pannas, liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
Plācenīši labi garšo ar redīsu-zaļumu biezpienu.
Labu apetīti!
← iepriekšējā | 33. no 183 | nākamā → |