Nūdeles ar kazas sieru un kaltētiem tomātiem.
1 attēls • 25. apr 2013 17:21
Pavisam vienkārša, bet ļoti garšīga recepte Veģetāriešiem – Nūdeles ar kazas sieru un kaltētiem tomātiem. Pagatavošanas laiks tikai 15 min.
Sastāvdaļas 1 porcijai:
• 80 g "EkoMako" smalkās nūdeles
• 60 g kaltēti tomāti eļļā
• 60 g kazas siers
• 3 bazilika stiebriņi
• 1 ķiploka daiviņa
• sāls, pipari
Pagatavošana soli pa solim:
1. Kaltētus tomātus ieliek caurdurī, lai eļļa no...VairākPavisam vienkārša, bet ļoti garšīga recepte Veģetāriešiem – Nūdeles ar kazas sieru un kaltētiem tomātiem. Pagatavošanas laiks tikai 15 min.
Sastāvdaļas 1 porcijai:
• 80 g "EkoMako" smalkās nūdeles
• 60 g kaltēti tomāti eļļā
• 60 g kazas siers
• 3 bazilika stiebriņi
• 1 ķiploka daiviņa
• sāls, pipari
Pagatavošana soli pa solim:
1. Kaltētus tomātus ieliek caurdurī, lai eļļa notek bļodiņā, jo tā vēlāk būs vajadzīga. Pēc tam tomātus sagriež palielos gabaliņos.
2. Nomizo ķiploka daiviņu un smalki sagriež. Baziliku nomazgā, nosusina, lapiņas atdala no kātiņiem un tad rupji sagriež. Ar rokām saplucina kazas sieru.
3. Vārošā ūdenī ieber nūdeles un vāra 2-3 min.
4. Pa to laiku uz pannas uzkarsē 2 ēd.k. eļļu (no tomātiem), pievieno ķiploku, tomātus un viegli apcep, tad pieliek kazas sieru, baziliku un nūdeles, pēc garšas pievieno piparus un visu sajauc.
Labu apetīti!![:)](http://ifrype.com/i/smilies/v6/smile.gif)
-
![](http://i4.ifrype.com/gallery/4955def70423f57164b2c7a1feafb7f4/03/331/494/v1/ngm_306331494.jpg)