Recepte - Mājas nūdeles ar sautētu lielopa gaļu
1 attēls • 20. feb 2012 10:32
Mājas nūdeles ar sautētu lielopa gaļu. (iesūtīja Sigita Dobuma)
Nepieciešams(visu uz aci vai atkarībā no tā cik ēdājiem nepieciešams)
Lielopu gaļa,
ķiploki,
sīpoli,
paprika,
burkāni,
pākšu pupiņas,
saldais krējums,
mājas nūdeles.
garšvielas: sāls, pipari, baziliks, timiāns, rozmarīns, dilles, pētersīļi.
Katliņā uz lēnas uguns liek sautēties gaļu kopā ar visiem dārzeņiem un garš...VairākMājas nūdeles ar sautētu lielopa gaļu. (iesūtīja Sigita Dobuma)
Nepieciešams(visu uz aci vai atkarībā no tā cik ēdājiem nepieciešams)
Lielopu gaļa,
ķiploki,
sīpoli,
paprika,
burkāni,
pākšu pupiņas,
saldais krējums,
mājas nūdeles.
garšvielas: sāls, pipari, baziliks, timiāns, rozmarīns, dilles, pētersīļi.
Katliņā uz lēnas uguns liek sautēties gaļu kopā ar visiem dārzeņiem un garšvielām.
Dārzeņus sagriež sīkos gabaliņos, sīplu sarīvē vai liek veselu, tāpat arī ķiploku.
Garšvielas liek pēc izvēles. Šoreiz vairāk liku dilles.
Sautē līdz gaļa un burkāni ir mīksti. Beigās pielej nedaudz saldā krējuma, lai veidotos mērce. Makaronus vāra bez sāls.
Kad makaroni gatavi tos pasniedz ar pārklātu gardo mērci.
-