Olu un Burbonas vaniļas krēms ar auzu pārslu griljāžu.
Tev būs nepieciešams 200g Mascarpone, 5g Burbonas vaniļas, 100g auzu pārslu, 10g sviesta, 20g cukura, 60g olu dzeltenuma. Alternatīva Burbonas vaniļai varētu būt vaniļas cukurs.
Krēmam karsta ūdens peldē saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno Burbonas vaniļas sēkliņas, saputo Mascarpone un iecilā to olu dzeltenumos, līdz masa kļuvusi gaisīga. Atceries – ūdenim jābūt 70 – 80 grādu temperatūrā (nevis vārošam, lai olas nesaiet kunkuļos). Lai izveidotu griljāžu, apcep auzu pārslas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, pievieno sviestu. Turpini cept, pievieno cukuru un maisi, kamēr tas izkūst. Tad griljāžu atdzesē. Liec krēmu šķīvī, pārber ar griljāžu un izdekorē ar svaigām avenēm.
Recepte paredzēta 3 personām.
Tev būs nepieciešams 200g Mascarpone, 5g Burbonas vaniļas, 100g auzu pārslu, 10g sviesta, 20g cukura, 60g olu dzeltenuma. Alternatīva Burbonas vaniļai varētu būt vaniļas cukurs.
Krēmam karsta ūdens peldē saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno Burbonas vaniļas sēkliņas, saputo Mascarpone un iecilā to olu dzeltenumos, līdz masa kļuvusi gaisīga. Atceries – ūdenim jābūt 70 – 80 grādu temperatūrā (nevis vārošam, lai olas nesaiet kunkuļos). Lai izveidotu griljāžu, apcep auzu pārslas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, pievieno sviestu. Turpini cept, pievieno cukuru un maisi, kamēr tas izkūst. Tad griljāžu atdzesē. Liec krēmu šķīvī, pārber ar griljāžu un izdekorē ar svaigām avenēm.
Recepte paredzēta 3 personām.
← iepriekšējā | 91. no 1146 | nākamā → |