Deju studija "daDance"

Ieteikt

Biežāk uzdotie jautājumi

Kas ir SEXY DANCE MIX jeb KARSTAAS deju nodarbibas!?

SEXY DANCE MIX ir
Go-go
Ladies style
Strip dance
RnB/Pop
Hip hop
House
deju stilu apvienojums ar seksiguma piegarsu horeografijas un deju kombinacijas.
Ko tu iegusi apmeklejot sis nodarbibas?

Apmeklējot SEXY DANCE MIX nodarbības tu pamazām apgūsi visu minēto deju stilu un novirzienu tehnikas, apguto spesi pasniegt gan caur sieviskiga valdzinajuma, gan agresiva seksiguma prizmu. Regulars nodarbibu apmeklejums nenoliedzami cels tavu dejotprasmi, kā arī prasmi improvizēt.
Ko vilkt deju nodarbībās?

Nodarbībās nav noteikts speciāls apģērbs- galvenais, lai būtu ērti, brīvi kustēties un nebūtu karsti. Vienīgā nepieciešamā lieta - maiņas apavi – vieglas botiņas, kedas vai čībiņas, var dejot arī zeķēs.

Nodarbību valodas.

Latviešu. Ja nepieciešams, nodarbības var tikt vadītas arī krieviski un angliski.

Dalībnieces.
Meitenes un sievietes, kas grib attīstīt savu dejotprasmi, uzlabot savu pašsajūtu, kas vēlas atklāt savu ķermeni no jauna, kā arī alkst vienkārši- izdejoties!

Esmu pilnīga iesācēja un man ir divas kreisās kājas!

Nesatraucies! Šīs deju nodarbības sākas iesācēju līmenī un šajās nodarbībās tu nebūsi vienīgā bez jebkādas deju pieredzes.
Nodarbības ir veidotas tā, lai ikviena dejotgribētāja spētu iemācīties pamatlietas, pamazām apgūstot aizvien jaunas kustības un dejas noslēpumus, šādi paaugstinot savu dejotprasmes līmeni.
Galvenais - vēlēšanās iemācīties dejot. Pārējo paveiksim kopā!

Vai es varu ņemt līdz draudzenes?

Pilnīgi noteikti! Draudzeņu pulciņā vienmēr ir vieglāk iejusties kolektīvā, un ir vieglāk sadraudzēties ar pārējiem, kaut gan mēs visas esam ļoti pretimnākošas un mums patīk jaunas pazīšanās.

 Kad būs redzami pirmie rezultāti?

Pirmā pārliecība par savu varēšanu tev radīsies apmēram pēc mēneša (8. nodarbību apmeklēšanas), tu būsi iejutusies un sāksi manīt pirmos rezultātus dejā, ķermenis fiziskās slodzes sekas jutīs jau pirmajā reizē, bet acīmredzams rezultāts būs vērojams apm. pēc 3 nedēļām.

Kāda ir GRUPU nodarbību maksa?

SEXY DANCE MIX FOR LADIES!

   Nodarbību apmeklējums 2 reizes nedēļā (nodarbības ilgums 1h). 1. nodarbība 4 Ls, abonements 25 Ls (8. nodarbības, derīgs mēnesi).
SHOW GRUPA UN GO-GO DEJOTAJU APMACIBA!

Nodarbību apmeklējums 2 reizes nedēļā (nodarbības ilgums 1h): 1. nodarbība 4 Ls, abonements 25 Ls (8. nodarbības, derīgs mēnesi).

GRUPU NODARBIBAS AR NELIELU DEJOTAJU SKAITU TEV IZDEVIGA LAIKA!

Nodarbibu apmeklejums pec velesanas.
4 cilvēku grupai - 4 Ls no cilvēka stundā.
3 cilvēku grupai 5 Ls no cilvēka h.
2 cilvēkiem 6 Ls no cilvēka h.
Ko sevī ietver jēdziens INDIVIDUĀLĀS nodarbības?! Cik tas maksa?

Ja deju nodarbību grupai esi pievienojusies vēlāk, nekā pārējās grupas dejotājas vai ja vienkārši vēlies uzlabot savas tehniskās zināšanas, paplašināt redzesloku dejas jomā, varbūt  ir vajadzība sagatavot deju priekšnesumu kādam tev svarīgam pasākumam (konkursam, koncertam, pārsteiguma vai vecmeitu ballītei) esi laipni aicināta apmeklēt INDIVIDUĀLĀS deju nodarbības.

No parastām jeb GRUPAS nodarbībām tās atšķiras ar to, ka tajās 100% UZMANĪBA TIEK VELTĪTA TIEŠI TEV un tiek strādāts pie tieši tevi interesējošām un tev nepieciešamajām lietām.

INDIVIDUĀLĀS nodarbības PROGRAMMA: 10 min INTENSĪVA IESILDĪŠNĀS, 45 min DARBS PIE TEVI INTERESĒJOŠĀM LIETĀM, 5 min ATSILDĪŠANĀS.

Nodarbību maksa  ir 12 Ls/h.

Kur notiek nodarbības?
Nodarbību norises vieta Rīgas centrs, Lāčplēša iela 125..

Kā pietekties?!
Lai pieteiktos nodarbībām, raksti dadance5@tvnet.lv vai zvani 29906104. Pirms nodarbības apmeklējuma pat OBLIGĀTI VĒLAMS sazināties ar mums, jo vietu skaits nodarbībā ir ierobežots.