CoffeeDeluxe.eu

Oficiālā lapa
Ieteikt

Aicinām uz sadarbību!

Lieliska kafija jūsu birojā ik dienas – aicinām uz sadarbību Nespresso cienītājus!


Unikālajā tehnoloģijā pagatavotā Nespresso kafija, kas paspējusi gūt atzinību gan mājsaimniecību, gan biroju vidū, tagad var būt pieejama arī jūsu uzņēmumā ik dienas – Coffee Deluxe Baltija paplašināšanās rezultātā aicina uz sadarbību jaunus partnerus!

http://www.coffeedeluxe.eu piedāvātajā Nespresso kafijas kapsulu sortimentā ir pieejamas ne tikai 16 ierastās Nespresso kafijas kapsulu garšas – nodrošinām plašāku klāstu īstiem kafijas baudītājiem! Šobrīd ierobežotā skaitā pieejamas arī "Cubania" kafijas kapsulas, turklāt produktu klāstu savā internetveikalā mainām tiklīdz Nespresso laidis klajā kādu jaunu produktu.


Izbaudiet Nespresso kafijas kapsulu lielisko aromātu un garšu, vienlaikus parūpējoties par ērtībām un dizainu savā birojā – jūsu klienti to novērtēs!


Nespresso produkti

Apskatiet mūsu Nespresso kafijas kapsulu piedāvājumu, Nespresso pagatavošanai paredzētos kafijas aparātus un Nespresso aksesuārus ērtākai kafijas uzglabāšanai un pagatavošanai mūsu mājas lapā – http://www.coffeedeluxe.eu.

Pasūtot Nespresso produktus mūsu mājas lapā par kopējo summu virs 140 EUR (bez PVN), saņemsiet bezmaksas piegādi ar DPD kurjerpasta starpniecību. Ja pasūtītās preces ir uz vietas noliktavā, nodrošināsim preču piegādi visā Latvijas teritorijā 3 darba dienu laikā. Pasūtījumam, kura kopējā summa bez PVN ir mazāka par 140 EUR, piegādes izmaksas ir 3.00 EUR (bez PVN) visā Latvijas teritorijā. Citus nosacījumus lasiet mūsu Distances līgumā.