Dabīgi dzirkstošais Lambrusco Dell`Emilia Pussaldais sarkanvīns.
Pagatavots no Lambrusco: Nostrano un Ancelotta(10%) vīnogām.
Vīnogas vāktas ar rokām no 25. Septembra līdz 10. Oktobrim.
Rubīnsarkanā krāsā ar gaistošām putām.
Aromāts - bagātīgs, augļains, harmonisks, izteikts Lambrusco.
Garša - Maiga, harmoniska, izteikta.
Ideālā pasniegšanas temperatūra - 12-13°c
Vīnu baudiet ar ēdieniem kuru sastāvā ir siers, kā arī ar pastu/makaroniem ar gaļas mērci.
Alk. 9%.
Gaidām Jūs ciemos,
Ādaži, Gaujas iela 4.
Pagatavots no Lambrusco: Nostrano un Ancelotta(10%) vīnogām.
Vīnogas vāktas ar rokām no 25. Septembra līdz 10. Oktobrim.
Rubīnsarkanā krāsā ar gaistošām putām.
Aromāts - bagātīgs, augļains, harmonisks, izteikts Lambrusco.
Garša - Maiga, harmoniska, izteikta.
Ideālā pasniegšanas temperatūra - 12-13°c
Vīnu baudiet ar ēdieniem kuru sastāvā ir siers, kā arī ar pastu/makaroniem ar gaļas mērci.
Alk. 9%.
Gaidām Jūs ciemos,
Ādaži, Gaujas iela 4.
← iepriekšējā | 18. no 112 | nākamā → |