Kā pagatavot sviestu ar zaļumiem?
1 video • 4. jūl 2013 19:22
Vasarā, kad mājās dažādu zaļumu ir pārpārēm, ir jāizmanto iespēja pagatavot gardu un svaigu sviestu, ierastā vietā. Šāds sviests lieliski garšo uz maizes un kopā ar vārītiem vai ugunskurā ceptiem kartupeļiem!
„Valio” šefpavārs Somijā Jani Lamminperä sniedz video pamācību, kā dažās minūtēs pagatavot pikantu sviestu ar garšvielām.
Pamācība:
Mīkstu sviestu samaisa bļodā, pievieno sakapātu ķiploku,...VairākVasarā, kad mājās dažādu zaļumu ir pārpārēm, ir jāizmanto iespēja pagatavot gardu un svaigu sviestu, ierastā vietā. Šāds sviests lieliski garšo uz maizes un kopā ar vārītiem vai ugunskurā ceptiem kartupeļiem!
„Valio” šefpavārs Somijā Jani Lamminperä sniedz video pamācību, kā dažās minūtēs pagatavot pikantu sviestu ar garšvielām.
Pamācība:
Mīkstu sviestu samaisa bļodā, pievieno sakapātu ķiploku, baziliku, timiānu. Pieber šķipsniņu sāls un samaisa masu. Masu izklāj cepamajā papīrā un sarullē, un ieliek atdzesēt ledusskapī. No masas var arī pagatavot rozītes, ja mājās ir konditorejas piltuve!
-