Tomātu zupa ar garnelēm 6 personām
Sastāvdaļas:
1) 250 gr. lobītas grenlandes garneles;
2) 6 ēdamkarotes olīveļļas;
3) 2 gb. čili pipari;
4) 4 gb. ķiploka daivas;
5) 2 tējk. paprikas pulvera;
6) 500 gr. tomāti savā sulā gabaliņos;
7) 2 gb. Sīpols;
2 ēdamkartes medus;
9) 100 ml. saldais krējums;
10) 400g selerijas sakne;
11) Bunte bazilika;
12) Timiana bunte;
13) Ūdens;
14) Sāls, pipari.
Pagatavošana:
Katlā apcepj sīpolus olīveļļā, pievieno ķiploku, garšvielas, ūdeni, visu rūpīgi pavāra līdz sīpoli mīksti, tad pievieno tomātus, medu, beigās saldo krējumu, uzvāra un visu sablenderē blenderī, pasniedzot liek garneles un pārslaca ar olīveļļu un baziliku.
Receptes tapušas sadarbībā ar sadzīves tehnikas ražotāju "Miele".
Sastāvdaļas:
1) 250 gr. lobītas grenlandes garneles;
2) 6 ēdamkarotes olīveļļas;
3) 2 gb. čili pipari;
4) 4 gb. ķiploka daivas;
5) 2 tējk. paprikas pulvera;
6) 500 gr. tomāti savā sulā gabaliņos;
7) 2 gb. Sīpols;
2 ēdamkartes medus;
9) 100 ml. saldais krējums;
10) 400g selerijas sakne;
11) Bunte bazilika;
12) Timiana bunte;
13) Ūdens;
14) Sāls, pipari.
Pagatavošana:
Katlā apcepj sīpolus olīveļļā, pievieno ķiploku, garšvielas, ūdeni, visu rūpīgi pavāra līdz sīpoli mīksti, tad pievieno tomātus, medu, beigās saldo krējumu, uzvāra un visu sablenderē blenderī, pasniedzot liek garneles un pārslaca ar olīveļļu un baziliku.
Receptes tapušas sadarbībā ar sadzīves tehnikas ražotāju "Miele".
← iepriekšējā | 21. no 57 | nākamā → |